Termékeinkre 100%-os 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

által Nadus / csütörtök, 20 április 2017 / megjelent Egyéb

Sajnos termékmintát küldeni nem áll módunkban, annak érdekében, hogy bátran kipróbálhassák krémeinket, termékeinkre 100%-os 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben a megvásárolt terméket kis felületen a megadott módon kipróbálja és nem tapasztal javulást, a terméket 30 naptári napon belül visszaküldheti és visszafizetjük a vételárat.

Azért vállaljuk a pénzvisszafizetési garanciát, mert nem kérdéses számunkra, hogy termékeink néhány napon belül érezhető pozitív változást eredményeznek.

Amennyiben lehetősége van rá, kérjük fényképezze le a bőrfelületet a termék kipróbálása előtt, majd a használat utáni állapotban és írja meg tapasztalatait, véleményét.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg a gyógyíthatatlan, de tünetmentesíthető betegségek közé tartozik az ekcéma és a pikkelysömör így a tünetek enyhülését és nem csodás, tökéletes gyógyulást ígérhetünk. Kezdetben a tünetek átmeneti rosszabbodása előfordulhat, de ha pár napon belül nem tapasztal javulást, akkor sajnos Ön vevőink azon 1%-ába tartozik, akiknek sajnos nem tudunk készítményeinkkel segíteni és természetesen érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát. Vásárláskor proforma számlát állítunk ki, amennyiben 30 napon belül nem jelzi igényét a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére, akkor a terméket kiszámlázzuk és az Ön címére elpostázzuk az eredeti számlát.

A garancia feltétele: amennyiben Ön nem elégedett a vásárolt termékkel ezt és ennek okát írásban jelezze felénk a mushatts@mushatts.hu címre küldött levélben, és a maradék termékkel a proforma számlát is visszajuttassa részünkre a termék kézhezvételétől számított 30 naptári napon belül. Kérjük a terméket eredeti csomagolásában juttassa el hozzánk! A nem rendeltetésszerű használat kizárja a garancia-érvényesítést, ezért kérjük, írja meg az alkalmazás pontos módját, menetét.

A garancia kiterjed a termékre, a szállítási díjra és a visszaküldési postadíjra, mely összeget az Ön által megírt bankszámlaszámra történő utalással teljesítünk.

 

 

(kép forrása: internet böngésző)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

FEL